Over ons

Wij zijn twee enthousiaste en ervaren ondernemers. Na ruim 25 jaar relevante ervaring in het bedrijfsleven, denkt u aan bedrijfskunde, houtverwerking, verkoop, marketing en logistiek, hebben wij in 2007 besloten zelf te gaan ondernemen in uitvaartkisten. Onze inzichten klikken en onze ervaring sluit goed op elkaar aan. Het gezamenlijke doel is een degelijk en blijvend product in de markt te zetten.

Capulus samengevat:

  • Ruim 25 jaar relevante ervaring
  • Bestaat sinds 2007
  • Enthousiaste persoonlijke samenwerking met Uitvaartondernemers 
  • Zorgt zelf voor innovatieve en vernieuwende concepten

 

 

Wij hebben goed nagedacht over alle bijkomende zorg rondom de uitvaartkisten en hier bij de opzet van het bedrijf rekening mee gehouden. Na zorgvuldig en ook langdurig vooronderzoek is voor een gevarieerd assortiment gekozen dat royaal voldoet aan de actuele vraag in Nederland op dit moment.

In enthousiaste samenwerking met verschillende toeleveranciers is dit assortiment samengesteld. Er zijn gedegen en vernieuwde producten tot stand gebracht, die door inventiviteit ook nog eens concurrerend aangeboden kunnen worden. Kortom, zoals men dit noemt een win-win situatie: enthousiasme, vernieuwing, keuze, kwaliteit en voordeel.

Wij brengen onze producten graag persoonlijk onder uw aandacht en staan garant voor de kwaliteit en zorg.

Wij streven naar een goede samenwerking met onze partners. Ook partner van ons worden? Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aan met ons.

Tel. 0652549727 Hans van Straalen en Tel. 0652549728 Jim Leidelmeijer.