Massief Douglas houten uitvaartkist, 2 langsgrepen, ongelakt, bekleding van ongebleekt katoen met koord

Massief Douglas houten uitvaartkist, 6 touwgrepen, ongelakt, bekleding van ongebleekt katoen met koord

 

De Natuurkist:  

  • is handgemaakt van Nederlands hout uit genormeerde Nederlandse bossen. De kist bevat geen metaal en is daardoor bij uitstek geschikt   voor natuurbegraafplaatsen.
  • vormt een actieve schakel in het behoud van de Nederlandse bossen. Capulus plant voor elke Natuurkist een nieuwe boom en brengt nabestaanden in de gelegenheid hierbij betrokken te zijn.
  • heeft een uniek, modelrechtelijk beschermd, ontwerp, van ongelakt hout met kenmerkende massieve hoekstukken.

 

Maak de cirkel rond met een herinneringsboom:

De filosofie van Capulus draait om duurzaamheid. Daarom bieden wij uitvaartkisten van Nederlands hout, vervaardigd door een ambachtelijke werkplaats. De kist bevat geen metalen onderdelen.


Om de cirkel van duurzaamheid compleet te maken, bieden wij met Natuurmonumenten nu de mogelijkheid tot het planten van een Herinneringsboom. Een boom die herinneringen levend houdt en symbool staat voor een nieuw begin. Een bijzonder aandenken dat jaar in jaar uit groeit en bloeit.

Kies een speciaal moment voor je eigen Herinneringsboom of geef deze als geschenk. Nabestaanden worden uitgenodigd om de Herinneringsboom zelf te komen planten in een natuurgebied van Natuurmonumenten, samen met de boswachter.